Den 30 augusti kommer Joanna Lundin och föreläser för oss i Håbo. Joanna är expert på NPF, så missa inte den här chansen.

TID: 18:00 – 20:00
DATUM: 30 augusti
KOSTNAD: Gratis!
PLATS: Bålsta. Fridegårdscaféet, bredvid biblioteket. Länk till google maps Länk till google maps

Anmäl dig här »

Joanna Lundin, lärare, författare och föreläsare. 

I föreläsningen ”En skola för alla eller ett lärande som fungerar för var och en” lyfter Joanna sådant som är bra att känna till om skolan för föräldrar men också för andra skolintresserade. Hon lyfter också upp olika positiva exempel på sådant som skolan kan göra för att bättre nå alla elever.

Anmäl dig via länken så vet vi hur många som kommer!
Och så skickar vi information till dig när vi har ordnat med lokal.

/Styrelsen Attention Håbo

i samarbete med Håbo Kommun

Anmäl dig här »

Mer om Joanna Lundin
Joanna Lundin är legitimerad lärare med omfattande erfarenhet av att verka inom utbildningssystemet. Hon har under en längre tidsperiod tjänstgjort som ämneslärare, främst på högstadiet. För över 15 år sedan blev hennes intresse väckt för ämnen som berör neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (NPF) såsom ADHD, AST och Tourettes syndrom. Detta kom till följd av att hon blev förälder till ett barn som diagnostiserades med dubbla NPF-diagnoser. Denna erfarenhet ledde henne att fördjupa sig i ämnet och sträva efter att förbättra och finjustera sina undervisningsmetoder för att bättre stödja elever med NPF som hon interagerade med i skolmiljön.

För att berika sin pedagogiska verktygslåda genomgick hon en utbildning till coach och genomförde även flera specialpedagogiska kurser med inriktning på NPF. Med tiden har hennes intresse och engagemang utvidgats till att omfatta tillgänglighetsfrågor på en bredare nivå, både inom skolvärlden och samhället i stort.

Instagram: @joannalundin   Facebook: Skolkraft Joanna Lundin